Kom naar het Live Lab op 20 juni in Zwolle!

Youmee® nodigt je van harte uit voor het tweede Live Lab Belanghebbenden Betrekken op dinsdag 20 juni in Zwolle

Live Lab Xperience

Het eerste Live Lab organiseerden we in Utrecht. Deze tweede keer gaan we naar Zwolle, naar Room25. Een lichte en fijne locatie met een goede sfeer.

Live Lab Belanghebbenden Betrekken
Room25 - sfeer3

Locatie workshop

Room25 - map

Room25  Burgemeester Drijbersingel 25-U, 8021 DA Zwolle

038 - 20 22 756
welkom@room25.nl
website

Ja, ik doe mee aan het Live Lab op 20 juni

Youmee® is gemaakt voor organisaties die participatie en (mede)zeggenschap willen stimuleren. Met onze app en online platform achterhaal je wat er speelt, creëer je meer draagvlak en werk je gelijkwaardig en inclusief. Wil jij ervaren hoe Youmee® werkt? Je bent hartelijk welkom!

ONZE DAGVOORZITTER
Voor de tweede keer zal Louise Boelens onze dagvoorzitter en procesbegeleider zijn. Louise is sociaal psycholoog, jurist, coach, deep democracy practitioner en getraind in diverse dialoog en mediation-methoden. Ze was een van de aanjagers van de ‘expeditie burgerberaad’ die leidde tot het besluit van de gemeenteraad dat er burgerberaden gaan komen in Utrecht.

PROGRAMMA 20 JUNI
12.30 Inloop met een gezonde lunch 
13.00 Kennismaking met de groep
13.15 Werking en toepassingen van Youmee®
13.30 Ervaringen delen
14.00 Pauze
14.30 Live Lab Belanghebbenden Betrekken
15.45 Borrel met een hapje, napraten en ervaringen uitwisselen
16.30 Einde

AANMELDEN
Deelname kost € 97,50 p.p. inclusief gezonde lunch, consumpties en aangeklede borrel. Je ontvangt hiervoor een factuur via de mail. 

ONTVANG 50% KORTING
Wanneer je je inschrijft voor onze nieuwsbrief ontvang je 50% korting op de toegangsprijs en betaal je slechts € 49,50 p.p. Je kunt dit eenvoudig bij je opgave aanvinken.

UITERSTE AANMELDDATUM
Aanmelden voor dit event kan tot 13 juni met het formulier hierboven. Na dit tijdstip is je aanmelding definitief en moeten wij de kosten doorberekenen, ook als je onverhoopt niet aanwezig kunt zijn. 

NA JE INSCHRIJVING
Voorafgaand aan de dag ontvang je een aantal e-mails van ons om je voor te bereiden. We verheugen ons op je komst en heten je alvast van harte welkom!

Louise Boelens

Louise Boelens is dagvoorzitter en gespreksleider op 20 juni a.s. Met haar jarenlange ervaring kan zij als geen ander deze dag tot een succes brengen. 

Room25 lunch 1

We starten bij aankomst met een heerlijke biologische lunch, met een ruim belegde stoere bol, sandwich, flesje Schulp sap, boerenyoghurt en thermosfles huisgemaakte dagverse soep.

Room25 - kring

Het wordt een dag waarin volop ruimte is voor jouw participatievragen en -ervaringen. We werken met Youmee® aan een case van één van de deelnemers, misschien wel die van jou!

Agenda 2023

Na de zomer organiseren we nog 2x een Live Lab Belanghebbenden Betrekken. Noteer vast in je agenda:

  • vrijdag 29 september // in samenwerking met Karin Vosters, gespreks- en organisatiebegeleider.
  • donderdag 30 november // in samenwerking met Mark Schipper van Freshmark, het bureau voor morgen.
Youmee-logo

038 - 20 22 350

welkom@youmee.nl

Volg ons op Facebook, Twitter of Linkedin!