nieuws

Gebruik Youmee® nu ook online!

Trots en blij kunnen we vertellen dat sinds kort Youmee® niet alleen als app op je smartphone en tablet kan worden gebruikt, maar ook beschikbaar is in je browser. Je logt eenvoudig in op youmee.online met dezelfde accountgegevens. Daarnaast is Youmee® ook uitgebreid met andere functionaliteiten. 

Youmee online MacBook

Het was al lang een wens om Youmee® nog gemakkelijker toegankelijk te maken en meer mensen te bereiken. Een app is natuurlijk een droomvariant, maar niet iedereen wil meteen een app downloaden. Ook werken veel mensen dagelijks uren achter een computer of laptop. Een browservariant is dan gemakkelijk en handig. 

Er moest een heel nieuw ontwerp gemaakt worden, want voor internet moet het design wel schaalbaar zijn (responsive). Youmee.online maakt gebruik van dezelfde database-omgeving als de app. Daarom kun je gewoon met hetzelfde account inloggen en krijg je toegang tot al je vraagstukken. Met de komst van Youmee.online is het palet aan mogelijkheden om deel te nemen verder verbreed. 

Meer nieuwe functies

Naast Youmee.online hebben we ook een kaartweergave toegevoegd in de statistieken. Nu zie je op een kaartje in welke postcodegebieden er deelnemers actief zijn. Net als bij de andere persoonsgegevens geeft Youmee® dit anoniem weer en zijn deze gegevens niet te herleiden naar de antwoorden. 

Een andere handige toevoeging is de zakelijke postcode. Wil jij ook pushberichten ontvangen voor jouw bedrijfslocatie, dan kun je nu een zakelijke postcode toevoegen in je profiel. Je ontvangt dan zowel de vraagstukken voor jouw privé-adres als op kantoor. 

Wil je Youmee® een keer uitproberen? Klik hier
Veel plezier met de nieuwe opties!

Inspiratie in je mailbox

Blijf op de hoogte met waardevolle kennisdeling en inspiratie over participatie en medezeggenschap

Contact

Dokter van Deenweg 162
8025 BM Zwolle
Nederland
038 - 20 22 350
welkom@youmee.nl

Youmee® Online