Live Lab Utrecht
Room25

UITERSTE AANMELDDATA
Aanmelden voor het event van 10 oktober kan tot 5 oktober. Aanmelden voor het event van 30 november kan tot 16 november. Na het verstrijken van de aanmelddatum is je aanmelding definitief en moeten wij de kosten doorberekenen, ook als je onverhoopt niet aanwezig kunt zijn. 

NA JE INSCHRIJVING
Voorafgaand aan de dag ontvang je een aantal e-mails om je voor te bereiden. We verheugen ons op je komst en heten je alvast van harte welkom!

Herken je dit:
Hoe betrek ik ALLE belanghebbenden?

Zie jij ook altijd dezelfde gezichten op de bijeenkomsten? De achterban van politieke partijen en wat oudere (witte) mannen? Super fijn natuurlijk dat ze er zijn, maar je wilt ook andere mensen betrekken bij je plannen. Hoe doe je dat nou? 

Wij horen dit zo vaak! Dit is een vraag waarmee bijna elke organisatie worstelt!

Maar er is gelukkig goed nieuws: er is een aanpak én een fijn instrument dat jou hierbij kan helpen. Maak op 10 oktober kennis met Youmee®, een instrument voor online inspraak en medezeggenschap. We gaan in op zowel het live betrekken van doelgroepen als het online betrekken van een breder publiek. In één middag ontdek je onze succesvolle aanpak, alle toepassingen en mogelijkheden aan de hand van een real live case. 

Deelname kost € 97,50 p.p. inclusief alle consumpties en borrel na. Je ontvangt hiervoor een factuur via de mail. Lees je onze nieuwsbrief? Dan geven wij je 50% korting op de toegangsprijs en betaal je € 48,75 p.p.

Inschrijven kan tot uiterlijk 5 oktober. LET OP : er zijn nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Inschrijfformulier Live Lab
Kies een datum*
di 10 okt. 13.00 - 17.00 uur met organisatiedeskundige Karin Vosters
do 30 nov. 15.00 - 17.00 uur met trendwatcher Mark Schipper

Kom naar ons event

Youmee® nodigt je van harte uit op dinsdag 10 oktober van 13.00 - 17.00 uur in Arnhem

Karin Vosters

Gespreksleider Karin Vosters

Karin is gespreks- en organisatiebegeleider en sparring partner voor organisaties. Haar inspiratie vindt ze in de Sociocratie & Consent, Deep Democracy, Verbindend organiseren/communiceren en het Semco-model. 

Live Lab Utrecht

Ontmoet andere professionals

Tijdens het Live Lab ontmoet je mensen uit het hele land die met hun organisatie (willen) werken aan meer interactie, betrokkenheid en samenwerking. Na afloop praten we nog even door tijdens de borrel en kun je ervaringen uitwisselen. 

Room25

Werken aan een echte case

Er is alle ruimte voor jouw participatievragen en -ervaringen. We werken met Youmee® aan een case van één van de deelnemers en gaan in op het betrekken van een divers publiek, zowel live als online.

Welke invloed hebben mondiale trends op jouw projecten?

Dit ontdek je op donderdag 30 november tussen 14.30 - 18.00 uur in Amsterdam

Mark Schipper

Trendwatcher Mark Schipper

Mark Schipper is onze aanjager op 30 november. Met zijn jarenlange ervaring bij Freshmark in trendonderzoek en trendactivatie informeert, inspireert en activeert hij ons om na te denken over de invloed van mondiale trends op onze beslissingen. 

Pexels alex knight 2599244

Aan de slag met jouw toekomst

Mark spot zeven mondiale trends en doet een beroep op onze verbeeldingskracht. Welke invloed hebben deze trends op onze ideeën? Denken we anders en is er iets anders nodig wanneer we ons bewust worden van deze trends? Wat veranderd er dan?

Live Lab Utrecht

Ontmoet andere professionals

Tijdens het Live Lab werken we natuurlijk met Youmee® om dit alles te onderzoeken. Ontmoet andere professionals, ervaar hoe Youmee® kan worden toegepast en laat je inspireren! Deze experience organiseren we bij Huis van de buurt De Boomsspijker.

Andere manieren om kennis met ons te maken

Online Demo

Regelmatig organiseren we een online demonstratie. Daarin maak je laagdrempelig en vrijblijvend kennis met Youmee® en weet je na 60 minuten of een vervolgafspraak interessant voor je is. 

Live Lab Utrecht - Margriet

Demo op locatie

Het inzetten van een nieuw instrument vraagt om draagvlak binnen de organisatie. Wil je een demonstratie bij ons of bij jullie op locatie inplannen? Dat is mogelijk. Bel ons voor een afspraak!

Inspiratie in je mailbox

Meld je aan voor waardevolle kennisdeling en inspiratie over participatie en medezeggenschap

Contact

Dokter van Deenweg 162
8025 BM Zwolle
Nederland
038 - 20 22 350
welkom@youmee.nl

Youmee® Online