Programma

dinsdag 10 oktober van 13.00 - 17.00 uur

Op dinsdag 10 oktober organiseert Youmee® weer een Live Lab Belanghebbenden Betrekken. Deze keer zijn we te vinden in de regio Arnhem-Nijmegen. Onder leiding van gespreksleider en organisatiedeskundige Karin Vosters gaan we aan de slag met het betrekken van ALLE belanghebben (zowel live als online) én gaan we aan de slag met een case, ervaar je hoe gemakkelijk Youmee® werkt en hoe leuk het is om te gebruiken. Je ontdekt alle mogelijkheden en toepassingen van Youmee®. Na deze middag weet je of Youmee® voor jouw organisatie geschikt is en ga je geïnspireerd naar huis!

✓ PROGRAMMA
12.45 Inloop met koffie/thee 
13.00 Start & Kennismaken 
           Introductie van de Youmee® Methode om belanghebbenden te betrekken
           Ervaringen delen / eigen vragen
           Live Lab Belanghebbenden Betrekken - (eigen) casus
           Verzamelen leerpunten
16.15 Borrelen, napraten en ervaringen uitwisselen
17.00 Einde

✓ LOCATIE
Geniet in de Weerd, Weerdjesstraat 16, 6811 JH Arnhem. Route

✓ AANMELDEN
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan tot 5 oktober. Na dit tijdstip is je aanmelding definitief en moeten wij de kosten doorberekenen, ook als je onverhoopt bent verhinderd.

✓ TARIEF
Een ticket voor deze inspirerende middag kost € 97,50 p.p. Dit is inclusief koffie, thee, overige consumpties en de borrel met hapjes na. 

✓ ONTVANG 50% KORTING !
Als lezer van onze nieuwsbrief ontvang je 50% korting op de aankoop van een ticket en betaal je € 48,75 p.p.  Ben je nog niet geabonneerd? Je kunt dit aangeven bij het aanmeldformulier en direct profiteren van de korting.

Karin Vosters

Gespreksleider Karin Vosters

Karin is gespreks- en organisatiebegeleider en sparring partner voor organisaties. Haar inspiratie vindt ze in de Sociocratie & Consent, Deep Democracy, Verbindend organiseren/communiceren en het Semco-model. 

Live Lab Utrecht

Ontmoet andere professionals

Tijdens het Live Lab ontmoet je mensen uit het hele land die met hun organisatie (willen) werken aan meer interactie, betrokkenheid en samenwerking. Na afloop praten we nog even door tijdens de borrel en kun je ervaringen uitwisselen. 

Room25

Werken aan een echte case

Er is alle ruimte voor jouw participatievragen en -ervaringen. We werken met Youmee® aan een case van één van de deelnemers en gaan in op het betrekken van een divers publiek, zowel live als online.

Inspiratie in je mailbox

Meld je aan voor waardevolle kennisdeling en inspiratie over participatie en medezeggenschap

Contact

Dokter van Deenweg 162
8025 BM Zwolle
Nederland
038 - 20 22 350
welkom@youmee.nl

Youmee® Online