Participatie Meetup voor Professionals
Donderdag 16 mei 2024 van 12.30 - 14.30 uur ONLINE via Zoom

Pexels kaboompics com 6374

Hoe verhogen we het democratisch gehalte van onze plannen en besluiten?

Je organiseert participatie. Je wilt dat iedereen mee kan en gaat doen. Ook jongeren, mensen waarvoor Nederlands niet de moedertaal is en 'het stille midden'. Hoe realiseer je dit? En hoe krijgen de deelnemers ook echte zeggenschap? Hoe verhogen we het democratische gehalte van plannen en besluiten écht? 

Op donderdag 16 mei gaan we tijdens een interactief programma onze ervaringen en ideeën met elkaar uitwisselen. Het is een bijeenkomst voor professionals die bezig zijn met participatie, communicatie en omgevingsvraagstukken.
Is dit jouw vak en spreekt dit je aan? Je bent van harte welkom bij onze 'Lunch Pensant'! Dit is een smakelijke samenvoeging van samen denken en samen eten.

Lunch Pensant - ONLINE
Pak je broodtrommel, een appel en kop thee en schuif aan

Voor bord carmera

Thema: hoe verhogen we het democratisch gehalte? 

Wij geloven dat plannen beter worden als we iedereen bij de ontwikkelingen betrekken. Maar hoe doen we dat? Kan iedereen wel meedoen? Wat doen we met de input? Waarover geven we precies zeggenschap?

Video conference 6127000 1280

Ontmoet andere professionals

Deze Participatie Meetup is speciaal voor de professional die zich bezig houdt met communicatie, participatie en omgevingsmanagement. We brengen ervaringen en kennis bij elkaar en inspireren elkaar voor meer impact in ons werk.

Mark Verhijde

Aanjager: Mark Verhijde

Mark is adviseur gebiedsmanagement en bewonersparticipatie, met praktische kennis over aansprakelijkheid bij burgerinitiatieven. Met Nanneke van der Heijden schreef hij het instructieboek In 10 stappen beter in burgerparticipatie

ONLINE lunchgesprek 

Pexels judit peter 281675 1766604

Inchecken:   12.25 uur
Uitchecken: 14.30 uur

Yes, ik meld me aan!

Inspiratie in je mailbox

We delen waardevolle kennis over participatie en medezeggenschap

Contact

Kattenwinkelweg 18
8015 PW Zwolle
Nederland
038 - 20 22 350
welkom@youmee.nl

Youmee® Online