Zo doet Youmee® dat
Plan een gratis online demo
Ontdek in 45 minuten of Youmee bij je past

Op afspraak organiseren we gratis online demonstraties. Daarin maak jij (samen met je collega's) laagdrempelig en vrijblijvend kennis met Youmee® en de beheeromgeving en weet je na 45 minuten of Youmee® interessant voor jouw organisatie is. Meld je met onderstaand formulier even aan en wij nemen contact op om een datum te prikken. 

Aanmeldformulier Online Demo
Online demo

Dit kun je verwachten

Zodra we een passende datum hebben geprikt ontvang je een link naar onze webinar-omgeving in Sessions. Op de afgesproken datum en tijd log je in en geven we een presentatie over Youmee®. Hierin gaan we in op de unieke eigenschappen van onze tool, de functionaliteiten, de werking en de toepassingen. Aan de hand van voorbeelden ontdek je hoe je Youmee® kunt inzetten voor jouw organisatie. Ook laten we je live de beheeromgeving zien en ervaar je hoe eenvoudig het systeem is. 

Andere manieren om kennis te maken

Live Lab Utrecht

Participatie Meetup

Youmee® organiseert een aantal keer per jaar een live of online MeetUP voor professionals die bezig zijn met participatie en communicatie. Dit organiseren we vaak samen met andere participatie experts. 

Live Lab Utrecht - Margriet

Demo op locatie

Het inzetten van een nieuw instrument vraagt om draagvlak binnen de organisatie. Wil je een demonstratie bij ons of bij jullie op locatie inplannen? Dat is mogelijk. Bel ons voor een afspraak!

Inspiratie in je mailbox

We delen waardevolle kennis over participatie en medezeggenschap

Contact

Kattenwinkelweg 18
8015 PW Zwolle
Nederland
038 - 20 22 350
welkom@youmee.nl

Youmee® Online