Youmee-lancering-griffiers

Youmee wordt steeds mooier!

Ook in 2018 werd Youmee op verschillende locaties ingezet om meningen op te halen. Er startten bijvoorbeeld dialogen in Zoetermeer, Gouda, Windesheim, de regio IJssel-Vecht en Ommen. Youmee wordt daarbij ingezet door grote organisaties, maar ook door kleinere belangengroepen, zoals voor een ondernemersvereniging. De grootte van de doelgroepen variëren van een hele gemeente (+120.000 inwoners) tot groepen van bijvoorbeeld 25 personen. In 2018 hebben wij ons gericht op verbeteringen in de user interface. 

In 2018 merkten we tijdens onze workshops dat de user interface (gebruikerservaring) op onderdelen moest worden aangepast. De user interface is het visuele beeld en de beleving die je krijgt als je de app gebruikt. Heel belangrijk dus. 

tijdlijn

Tijdlijn

In de tijdlijn ontvang je berichten en nieuwe dialogen die voor je klaar staan. Je kunt nu zien van wie de vraag afkomstig is. 

Vraagstukken

Een participatietraject kan lang duren. In het menu 'vraagstukken' worden alle projecten op actualiteit overzichtelijk gesorteerd. 

Overzicht

Klik op een vraagstuk en krijg direct toegang tot alle dialogen en berichten die eerder zijn verstuurd. Swipe snel naar een datum.  

dialoog

informeer

In de dialoog staan nu tabbladen bovenin. Het eerste tabblad geeft alle noodzakelijke informatie weer die je nodig hebt om te begrijpen waar de dialoog over gaat. 

reageer

Reageer

Het tabblad 'reageer' geeft de mogelijkheid je eigen reactie te plaatsen. Je kunt bij elk type vraag (open vraag, meerkeuze vraag, stemming) een toelichting geven. 

opplussen

Meningen

Onder het tabblad 'meningen' lees je hoe anderen over het vraagstuk denken. Wanneer je het met iemand eens bent, kun je dit laten weten door een like te geven. 

statistieken

Statistieken

Een nieuwe knop is de tab 'statistieken'. Hier lees je o.a. hoeveel mensen er deelnemen aan de dialoog, hoeveel van hen gereageerd hebben en hoeveel een toelichting hebben gegeven. 

code scannen

Code scannen

In het menu tref je de knop 'code scannen' aan. Hiermee kun je een QR-code inscannen om mee te doen met een specifieke groep. De code kan bijvoorbeeld via de mail opgestuurd worden. 

Wil je Youmee zelf ervaren?

Kom dan naar onze workshop op 12 februari 2019 van 13.00 - 16.00 uur in Zwolle

Youmee organiseert op dinsdag 12 februari 2019 van 13:00 - 16:00 uur een workshop in Zwolle. In de workshop gaan we met een fictieve case aan de slag en ervaar je hoe Youmee werkt. We sluiten de middag af met een drankje. Wanneer je erbij wilt zijn geef je dan op voor 1 februari a.s. Deelname is gratis.

© Youmee 2019

Youmee-logo

038 - 20 22 350

youmee@dutchappdesign.nl

Volg ons op Facebook, Twitter of YouTube!