Youmee-lancering-griffiers

Youmee wordt steeds mooier!

Ook in 2019 hebben wij ons gericht op verbeteringen in de user interface. Elke gebruiker, jong en oud, moet eenvoudig met Youmee om kunnen gaan, het liefst zonder handleiding. Dit heeft geleidt tot een aantal vereenvoudigingen en verbeteringen.

Een user interface in een app bestaat uit verschillende aspecten. Het is het ontwerp met vormen, kleuren en typografie, maar ook de wijze waarop de app werkt. Kun je sliden, scrollen, swipen of klikken? Dit zijn aspecten waar vooraf goed over gedacht wordt, om de ervaring van de gebruikers zo optimaal mogelijk te maken. 

tijdlijn

Tijdlijn

In de tijdlijn ontvang je berichten en nieuwe dialogen die voor je klaar staan. Je kunt nu zien van wie de vraag afkomstig is. 

Vraagstukken

Een participatietraject kan lang duren. In het menu 'vraagstukken' worden alle projecten op actualiteit overzichtelijk gesorteerd. 

code scannen

Code scannen

Je kunt een QR-code inscannen om mee te doen met een vraagstuk. De code kan worden opgestuurd per e-mail. 

dialoog

informeer

In de dialoog staan tabbladen bovenin. Het eerste tabblad geeft alle noodzakelijke informatie weer die je nodig hebt om te begrijpen waar de dialoog over gaat. 

reageer

Reageer

Het tabblad 'reageer' geeft de mogelijkheid je eigen reactie te plaatsen. Je kunt bij elk type vraag (open vraag, meerkeuze vraag, stemming) een toelichting geven. 

opplussen

Meningen

Onder het tabblad 'meningen' lees je hoe anderen over het vraagstuk denken. Wanneer je het met iemand eens bent, kun je dit laten weten door een duimpje te geven. 

statistieken

Statistieken

Onder de tab 'statistieken' zie je o.a. hoeveel mensen er deelnemen aan de dialoog, welke leeftijd ze hebben, hoeveel van hen gereageerd hebben en hoeveel een toelichting hebben gegeven. 

Wil je Youmee zelf ervaren?

Kom dan naar onze workshop op 26 november 2019 van 13.00 - 16.00 uur in Zwolle

© Youmee 2021

Youmee-logo

038 - 20 22 350

welkom@youmee.nl

Volg ons op Facebook, Twitter of YouTube!