Beheeromgeving Youmee

De beheeromgeving

Dit is de interface van de beheeromgeving, waarin je als organisatie eenvoudig je vraagstukken kunt aanmaken en beheren. Je kunt vraagstukken aan meerdere regisseurs toewijzen en gemakkelijk samenwerken. 

Youmee® de app

Youmee® is er voor Apple- en Android-apparaten. Na de registratie en het scannen van een QR-code kun je meteen meedoen met het vraagstuk waarvoor je bent uitgenodigd. Youmee® is zo eenvoudig mogelijk ontworpen, met slechts 3 menuknoppen. Hierin zie je de Tijdlijn (alle meldingen die voor jou belangrijk zijn), Vraagstukken (waarin alle vraagstukken zijn verzameld en je kunt zien hoeveel vragen, deelnemers en reacties er zijn ontvangen) en Instellingen (waar je een QR-code kunt scannen om deel te nemen aan een vraagstuk). Handleiding

Youmee online MacBook

Youmee.online

Youmee® is er ook in je browser. Je logt in met dezelfde gegevens als in de app! Handleiding

Wat kan Youmee® voor jou betekenen?

Ga er maar even voor zitten

Users

bereik meer publiek

Youmee® helpt jou om meer verschillende mensen te betrekken en mee te laten praten over jouw vraagstuk. Youmee® kent geen beperkingen in aantallen.

Message square

weet wat er speelt

Mensen doen anoniem mee en daardoor kun je veilig een afwijkende mening hebben. Je krijgt inzicht voor welke ideeën draagvlak is.

Eye

werk transparant

Youmee® is interactief en transparant. Geen bubbels of achterkamertjes. Dat zorgt voor meer vertrouwen en betrokkenheid.

super simpel

Youmee® is er als app maar ook online en gebouwd rondom gebruiksgemak, zowel voor de beheerder van het vraagstuk als voor de deelnemers.

Shield

veilig antwoord geven

In Youmee® antwoord je anoniem, want een afwijkende mening kan spannend zijn. Wat zullen anderen van jou denken? Zelfs Youmee® weet niet wie jij bent! 

Smile

gelijkwaardig

In Youmee® is niet iedereen gelijk, maar wel iedereen gelijkwaardig. Ben je 12 of 80, het maakt niet uit wie je bent, in Youmee® gaat het om de inhoud. 

Heart

inclusief

In Youmee® kan iedereen meedoen die kan lezen en schrijven én toegang heeft tot internet. Daarmee bereikt Youmee® meer dan 85% van NL!

Check circle

jouw mening is ok

Youmee® wil graag weten hoe jij erover denkt, ook al is dat heel anders dan anderen. Want juist daar vinden we de innovatieve ideeën voor verbetering!

Arrow up right

kom uit je bubbel

Op social media kom je snel terecht in een bubbel van gelijkgestemden. Dat is niet verbindend. Daarom doet Youmee® dat anders.

Thumbs up

draagvlak onderzoeken

In Youmee® kun je reacties waar jij het mee eens bent een duimpje geven. Anderen kunnen ook jouw mening opplussen. Zo zien we waar draagvlak voor ontstaat. 

Copy

doelgroepen selecteren

In Youmee® maak je communities aan voor speciale onderwerpen of een bepaalde groep mensen. Met een QR-code nodig je de deelnemers uit voor je vraagstuk. 

Eye off

openbaar of besloten

Wil jij een openbaar vraagstuk aanmaken, dan selecteer je op postcode. Wil je een besloten vraagstuk aanmaken, dan upload je een e-maillijst. 

Flag

kwetsende reacties

Vinden mensen een reactie kwetsend, dan kunnen ze deze 'vlaggen'. De deelnemer krijgt een oproep om zijn mening aan te passen. 

Key

meerdere regisseurs

Je kunt meerdere regisseurs aanwijzen voor het beheer van het vraagstuk. Werk samen met collega's aan het project. 

Archive

dossier opbouwen

In Youmee® bouw je aan een volledig dossier van afbeeldingen, documenten, video'urls en links. Iedereen kan erbij en is gelijktijdig geïnformeerd. 

per vraag 1 antwoord

Per vraag mag iedereen 1 antwoord geven. Zo ontstaan er geen vervelende discussies en krijgen 'reaguurders' geen kans de dialoog te kapen. 

Alert circle

berichten versturen

Youmee biedt een berichten service. Hiermee verstuur je een bericht, blog of uitnodiging naar de deelnemers. Berichten kun je inplannen voor meer gemak. 

Search

evalueer

Ben je gestart met de uitvoering, dan wil je inzicht of de genomen besluiten ook de juiste uitwerking hebben. Met Youmee® organiseer je gemakkelijk een vervolg.

a-synchroon

Youmee® werkt a-synchroon. Deelnemers reageren wanneer ze tijd hebben, binnen het tijdsvak dat is ingesteld. Na sluiting blijven alle antwoorden zichtbaar.

Activity

statistieken

Youmee® geeft geanonimiseerde statistieken weer. Hierin zie je bijvoorbeeld gemakkelijk hoe de groep denkt. Voor gamification, transparantie en informatie.

Grid

deelnemers toevoegen

Deelnemers kunnen meedoen door het scannen van een QR-code. Ook kun je deelnemers toegevoegen door het uploaden van een e-maillijst of met handmatige invoer.

Calendar

plan je proces

In de beheeromgeving beheer je het proces. Stel lanceer- en sluitingsdata in, plan je feedback. Flexibel en instelbaar voor elk proces, lang of kort. 

Globe

meertaligheid

Youmee® is momenteel beschikbaar in het Nederlands en Engels. Heb je een extra taal nodig? Dan is deze taalset snel toe te voegen. 

organisatieprofiel

In de beheeromgeving stel je gemakkelijk je organisatieprofiel in met je logo en beschrijving. Met klikbare links naar telefoon, e-mail, whatsapp en SMS. 

Desk

Demo Beheeromgeving

Maandelijks organiseren we een online demo over de beheeromgeving waarin je kunt zien hoe eenvoudig deze van opzet is en hoe gemakkelijk je er samen met je collega's in kunt werken. 

Luisteren, verbinden en beslissen met Youmee®

Betrek meer mensen op een laagdrempelige manier

Loop jij er ook wel eens tegenaan dat je jouw doelgroep niet écht betrokken krijgt? Of klagen betrokkenen over achterkamertjespolitiek en onvoldoende transparantie, waardoor het vertrouwen ontbreekt? Of wil je graag ruggespraak organiseren voor meer legitimatie van je standpunten? In de praktijk blijkt dat Youmee® precies doet waar het voor bedacht is: mensen reageren serieus en inhoudelijk op de voorgelegde vragen en dit levert uitstekende input op. Met als resultaat minder gedoe en meer draagvlak voor de uitvoering. 

Inspiratie in je mailbox

Meld je aan voor waardevolle kennisdeling en inspiratie over participatie en medezeggenschap

Contact

Dokter van Deenweg 162
8025 BM Zwolle
Nederland
038 - 20 22 350
welkom@youmee.nl

Youmee® Online