Youmee® Update

Augustus 2023

Er is in 2023 een hoop gebeurd en er staat nog veel meer te gebeuren. Leuk om jullie mee te nemen in hetgeen wat Youmee® doormaakt.

Mocht je het leuk vinden om hierop te reageren, kan dat per email (olmo@youmee.nl of margriet@youmee.nl) of telefoon (038 - 20 22 350). Mocht je benieuwd zijn wat Youmee® voor jouw organisatie kan betekenen in het betrekken van belanghebbenden, plan dan direct een gesprek in (15 - 30 minuten).

Youmee online MacBook

Youmee® - productontwikkelingen
De app Youmee®, als online instrument ideaal om in te zetten bij het betrekken van belanghebbenden, is in maart 2022 gelanceerd. In juli j.l. is ook onze webversie gelanceerd, waardoor Youmee® nog toegankelijker is geworden voor een bredere doelgroep.

Wij blijven feedback ophalen bij onze gebruikers om ons instrument voortdurend te kunnen verbeteren. Dat leidde ook dit jaar weer tot tal van aanpassingen, waar we met recht trots op mogen zijn. Zo kent Youmee® nu in de statistieken de kaartweergave, waardoor je kunt zien in welke gebieden deelnemers actief meedoen aan het vraagstuk. Ook is het mogelijk om een zakelijke postcode toe te voegen in je profiel, waardoor je vraagstukken uit twee verschillende postcodegebieden kunt ontvangen. De beheeromgeving is geheel vernieuwd, waarbij we goed hebben geluisterd naar onze klanten voor een verbeterde inrichting. Hierbij willen we iedereen hartelijk bedanken die ons op ideeën heeft gebracht en feedback heeft gegeven! 

Live Lab Utrecht

Youmee® - evenementen
Op 16 maart 2023 hadden we een geweldige middag tijdens het Live Lab Belanghebbenden Betrekken in Utrecht, onder begeleiding van Louise Boelens. Op vrijdag 29 september kun jij bij het volgende Live Lab zijn in Arnhem, onder begeleiding van Karin Vosters. Op donderdag 30 november zijn we met het Live Lab in Amsterdam, met trendwatcher Mark Schipper. Het worden weer leuke, interactieve en inspirerende Live Labs, waarbij je ontdekt hoe Youmee® werkt en hoe je het in kunt zetten voor jouw organisatie. Meer informatie hierover communiceren wij hier.

Tevens zijn we dit jaar begonnen met het geven van Online Demo’s van 60 minuten, toegespitst op verschillende thema’s. Voor de zomer hadden we al enkele hele leuke demo’s, gericht op bijv. inwonersparticipatie, het betrekken van leden of het laten zien van onze beheeromgeving. In de komende maanden gaan we hier mee verder. Meer informatie over de data en inschrijven kan op deze pagina.

Youmee® - onze plannen
Naast dat wij druk bezig zijn met het uitbreiden van ons netwerk met samenwerkingspartners en gebruikers, volgen wij met bovengemiddelde interesse de ontwikkelingen die zich voltrekken op het gebied van Burgerberaden. Zowel met desbetreffende gemeenten en provincies als faciliterende organisaties die zich richten op de organisatie van het Burgerberaad gaan wij het gesprek aan, om te zien op welke manier Youmee® een aanvullende rol kan invullen zowel voor, tijdens als na een Burgerberaad. We schreven er deze blog over.

Binnenkort lanceren wij een nieuw nationaal vraagstuk, waaraan iedereen die maar wil kan meedoen. Hiermee onderzoeken wij hoe Nederland denkt, maar het is ook vooral bedoeld om kennis te maken met de mogelijkheden en functionaliteiten van Youmee®. Wil je als eerste op de hoogte zijn zodra wij het vraagstuk lanceren, schrijf je dan in voor onze inspiratiemails (dat kan onderaan deze pagina).

Inwonerbetrokkenheid is hot - over de hele linie binnen politiek Nederland wordt hierover gesproken. We zien deze trend ook overslaan naar andere branches, waar het betrekken van de achterban steeds relevanter wordt en we gebruik kunnen maken van de kennis en kunde van alle belanghebbenden bij het ontwikkelen van plannen en beleid. Youmee® juicht dit ten zeerste toe en zet zich in om zoveel organisaties bij te staan in het verwezenlijken van deze wens. 

Meer weten?

Schrijf je in voor een demo en ontdek het zelf!

Wij snappen best dat je niet over één nacht ijs gaat als je besluit om een participatietool in te zetten. Daarom organiseren wij diverse online demonstraties en kun je een aantal keren per jaar deelnemen aan ons Live Lab Belanghebbenden Betrekken. 

Monitor

Online Demo

Ontdek in 60 minuten of Youmee® iets voor jouw organisatie is.

Heart

Live Lab Belanghebbenden Betrekken

Gedurende een dagdeel gaan we met een groep professionals aan de slag met Youmee®. We behandelen een real life case en laten jou zien hoe het platform werkt; als regisseur én deelnemer.

Home

Team Demo

Wil je een inspirerende Online Demo van Youmee® met je hele team? Of een demonstratie bij jou op locatie? Dat kan! Bel voor een afspraak (038) 20 22 350. 

Inspiratie in je mailbox

Meld je aan voor waardevolle kennisdeling en inspiratie over participatie en medezeggenschap

Contact

Dokter van Deenweg 162
8025 BM Zwolle
Nederland
038 - 20 22 350
welkom@youmee.nl

Youmee® Online