Youmee® zoekt samenwerking

Youmee® is een instrument voor E-democracy waarmee je kunt luisteren, verbinden en beslissen. In de afgelopen jaren is Youmee® ingezet bij diverse pilots in Nederland. Dat was heel leerzaam. We ontdekten wat niet werkt en wat wel werkt. En die kennis hebben we gebruikt om Youmee® te vernieuwen en te verbeteren. 

Is jouw organisatie bezig met samenspraak, medezeggenschap en besluitvorming? En ben je op zoek naar een online instrument? Grijp dan nu je kans en ga aan de slag met Youmee®!

Samen = slimmer

Youmee® wordt voortdurend doorontwikkeld. Toekomstige ontwikkelingen doen we graag samen met onze opdrachtgevers. Afgelopen jaar werd Youmee® voorzien van meertaligheid. Standaard is Youmee® nu beschikbaar in het Nederlands en Engels. Heeft jouw organisatie behoefte aan andere talen, dan is dit zeer eenvoudig door een nieuwe taalset toe te voegen. Welke wensen heb jij als het gaat om online functionaliteit? 

Als early customer heb je de volgende voordelen:
• Je hebt invloed op de functionaliteit van Youmee®
• We geven 50% korting op de live praktijktraining.

Vraagstukken
youmee-statistieken

Wat vragen we van onze samenwerkingspartners?

We gaan graag met je om de tafel als jouw organisatie:
• groepen mensen digitaal wil betrekken bij vraagstukken, intern of extern;
• de input van de deelnemers serieus neemt en er daadwerkelijk iets mee doet;
• vooraf, tijdens en na afloop van het vraagstuk contact onderhoudt met de participanten;
• transparantie super belangrijk vindt;
• samenspraak en gedragen besluiten belangrijk vindt;
• vraagstukken heeft die kunnen worden voorgelegd aan jullie doelgroep;
• het leuk lijkt om samen met andere organisaties te werken aan e-democracy.

Ideeën ophalen, wijsheid benutten, anders beslissen

Youmee® is een instrument om te luisteren

Youmee® is bedoelt om te luisteren en de wijsheid in de groep op te halen. Mensen geven hun mening anoniem, daardoor kun je veilig een afwijkende mening hebben. Feedback geven is eenvoudig. Iedereen heeft toegang tot dezelfde informatie, Youmee® is 100% transparant.

Youmee® is een instrument om te verbinden

In Youmee® ontstaan geen bubbels van gelijkgestemden, maar kom je op een speelse wijze in contact met andere opinies. Niemand vraagt jou om van mening te veranderen. Met de inzichten uit de groep verrijken we het plan. Zo kan er meer draagvlak ontstaan.

Youmee® is een instrument om samen te beslissen

Youmee® geeft helder weer wie er over het vraagstuk beslist en organiseert alles wat belangrijk is: documenten, foto's, illustraties en video. Haal ideeën op en bepaal met elkaar de juiste richting op een positieve manier. De statistieken in Youmee® geven alleen geanonimiseerde data weer. 

If not now, when?

Contactformulier

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je onderzoeken of Youmee bij jouw organisatie past? Vraag een demo aan, sluit aan bij één van onze online of live demo's of stuur ons een contactverzoek met onderstaand formulier. 

038 - 20 22 350

welkom@youmee.nl

Volg ons op Facebook, Twitter of Linkedin!