Youmee zoekt samenwerkingspartners

Youmee is een instrument voor E-democracy waarmee je kunt luisteren, verbinden en beslissen. In de afgelopen jaren is Youmee ingezet bij diverse pilots in Nederland. Dat was heel leerzaam. We ontdekten wat niet werkt en wat wel werkt. En die kennis hebben we gebruikt om Youmee te vernieuwen en te verbeteren. 

Is jouw organisatie bezig met inspraak, medezeggenschap en besluitvorming? En ben je op zoek naar een digitaal instrument? Grijp dan nu je kans en ga aan de slag met Youmee!

Samen ontwikkelen = slimmer

Youmee is helemaal opnieuw ontwikkeld. Toekomstige ontwikkelingen doen we graag samen met onze opdrachtgevers en samenwerkingspartners. In februari 2022 zijn we gestart we met een nieuwe financieringsronde om te kunnen doorontwikkelen en dat is gelukt! Een onderdeel daarvan is een webbased platform, waar Youmee naast de eigen functionaliteit bijvoorbeeld videoconferencing aanbiedt. Ook meertaligheid wordt nu werkelijkheid. Wat heb jij nodig om online participatie te laten slagen? Laat het ons weten!

Als early customer heb je de volgende voordelen:
• Je hebt invloed op de functionaliteit van Youmee
• We geven 50% korting op de live praktijktraining.

Vraagstukken
youmee-statistieken

Wat vragen we van onze samenwerkingspartners?

We gaan graag met je om de tafel als jouw organisatie:
• groepen mensen digitaal wil betrekken bij vraagstukken;
• de input van de deelnemers serieus neemt en er daadwerkelijk iets mee doet;
• vooraf, tijdens en na afloop van het vraagstuk contact onderhoudt met de participanten;
• transparantie super belangrijk vindt;
• samenspraak en gedragen besluiten belangrijk vindt;
• vraagstukken heeft die kunnen worden voorgelegd aan jullie doelgroep;
• het leuk lijkt om samen met andere organisaties te werken aan e-democracy.

Ideeën ophalen, wijsheid benutten, anders beslissen

Youmee is een instrument om te luisteren

Youmee is bedoelt om te luisteren en de wijsheid in de groep op te halen. Mensen geven hun mening anoniem, daardoor kun je veilig een afwijkende mening hebben. Feedback geven is eenvoudig. Iedereen heeft toegang tot dezelfde informatie, Youmee is 100% transparant.

Youmee is een instrument om te verbinden

In Youmee ontstaan geen bubbels van gelijkgestemden, maar kom je op een speelse wijze in contact met andere opinies. Niemand vraagt jou om van mening te veranderen. Met de inzichten uit de groep verrijken we het plan. Zo kan er meer draagvlak ontstaan.

Youmee is een instrument om samen te beslissen

Youmee geeft helder weer wie er over het vraagstuk beslist en organiseert alles wat belangrijk is: documenten, foto's, illustraties en video. Haal ideeën op en bepaal met elkaar de juiste richting op een positieve manier. De statistieken in Youmee geven alleen geanonimiseerde data weer. 

Youmee-logo

038 - 20 22 350

welkom@youmee.nl

Volg ons op Facebook, Twitter of Linkedin!