Beheeromgeving Youmee

Zo werkt de beheeromgeving

Dit is de interface van de beheeromgeving, waarin je als organisatie eenvoudig je vraagstukken kunt aanmaken en beheren. Je kunt vraagstukken aan meerdere regisseurs toewijzen en gemakkelijk samenwerken. De dialogen in je vraagstuk plan je in en worden automatisch gelanceerd of afgesloten op de door jouw gewenste data. Je voegt eenvoudig links, bestanden en afbeeldingen toe. Youmee® maakt communiceren met de deelnemers gemakkelijk met communities en de berichtenmodule. Standaard beschikbaar in Nederlands en Engels. 

De app op je smartphone

Deelnemers kunnen Youmee® gratis downloaden als app voor Apple- en Android-apparaten. Na de registratie en het scannen van een QR-code kun je meteen meedoen met het vraagstuk waarvoor je bent uitgenodigd. Youmee® is zo eenvoudig mogelijk ontworpen, met slechts 3 menuknoppen. Hierin zie je de Tijdlijn (alle meldingen die voor jou belangrijk zijn), Vraagstukken (waarin alle vraagstukken zijn verzameld en je kunt zien hoeveel vragen, deelnemers en reacties er zijn ontvangen) en Instellingen (waar je een QR-code kunt scannen om deel te nemen aan een vraagstuk). Handleiding

Youmee online MacBook

Gebruik Youmee® online

Deelnemen aan een vraagstuk kan ook in je favoriete browser als je liever geen app wilt downloaden. Ook hier maak je eerst een account aan met je postcode en geboortejaar. Om toegang te krijgen tot het vraagstuk vul je de activatiecode in die je hebt ontvangen. 
Handleiding

Wat kan Youmee®?

Ga er maar even voor zitten

Users

bereik meer mensen

Youmee® helpt jou om meer diverse groepen te betrekken en mee te laten praten over jouw vraagstuk. Youmee® kent geen beperkingen in aantallen.

Message square

weet wat er speelt

Mensen doen anoniem mee en kunnen daardoor veilig een afwijkende mening hebben. Je krijgt inzicht voor welke thema's draagvlak is en voor welke niet.

Eye

werk transparant

Youmee® is interactief en transparant. Geen bubbels of achterkamertjes. Dat zorgt voor meer vertrouwen en betrokkenheid.

snel en gemakkelijk

Youmee® is er als app en ook online en gebouwd rondom gebruiksgemak. Youmee® is kant-en-klaar en kan supersnel ingezet worden. 

Shield

veilig antwoord geven

In Youmee® antwoord je anoniem, want een afwijkende mening kan spannend zijn. Zelfs Youmee® weet niet wie jij bent! 

Smile

gelijkwaardig

In Youmee® is niet iedereen gelijk, maar iedereen wel gelijkwaardig. Ben je 12 of 80, het maakt niet uit wie je bent, in Youmee® gaat het over de inhoud. 

Heart

inclusief

In Youmee® kan iedereen meedoen die kan lezen en schrijven én toegang heeft tot internet. Zo kan meer dan 98% van Nederland worden bereikt. 

Check circle

jouw mening is oké

Elke mening is in Youmee® welkom. We zoeken juist ook de afwijkende invalshoeken. Want juist daar vinden we de innovatieve ideeën voor verbetering.

Arrow up right

kom uit je bubbel

In Youmee® staan alle reacties van de deelnemers door elkaar. Er ontstaat meer begrip voor elkaar. Je hoeft niet van mening te veranderen, dat geeft rust. 

Thumbs up

draagvlak onderzoeken

In Youmee® kun je reacties waar jij het mee eens bent een duimpje geven. Anderen kunnen ook jouw mening opplussen. Zo zien we waar draagvlak voor ontstaat. 

Copy

doelgroepen maken

In Youmee® maak je communities aan voor speciale onderwerpen of een bepaalde groep. Je kunt de community toevoegen aan elk gewenst vraagstuk. 

Eye off

openbaar of besloten

Wil jij een openbaar vraagstuk aanmaken, dan verspreid je een QR-code. Wil je een besloten vraagstuk aanmaken, dan upload je een e-maillijst. 

Flag

kwetsende reacties

Vinden mensen een reactie kwetsend, dan kunnen ze deze 'vlaggen'. De deelnemer krijgt een oproep om zijn mening aan te passen. 

Key

meerdere regisseurs

Je kunt met meerdere regisseurs aan het vraagstuk werken. Download gemakkelijk alle data als CSV-bestand voor verder onderzoek. 

Archive

dossier opbouwen

In Youmee® bouw je aan een volledig dossier van afbeeldingen, documenten, video'urls en links. Iedereen kan erbij en is gelijktijdig geïnformeerd. 

per vraag 1 antwoord

Per vraag mag iedereen 1 antwoord geven. Zo ontstaan er geen vervelende discussies en krijgen 'reaguurders' geen kans de dialoog te kapen. 

Alert circle

berichten versturen

In Youmee® verstuur je eenvoudig een bericht, blog of uitnodiging naar de deelnemers. Berichten kun je inplannen voor meer gemak en bijlagen zijn mogelijk.  

Search

evalueer

Ben je gestart met de uitvoering, dan wil je inzicht of de genomen besluiten ook de juiste uitwerking hebben. Met Youmee® organiseer je snel een vervolgonderzoek.

a-synchroon

Youmee® werkt a-synchroon. Deelnemers reageren wanneer ze tijd hebben, binnen het tijdsvak dat is ingesteld. Na sluiting blijven alle antwoorden altijd zichtbaar.

Activity

statistieken

Youmee® geeft geanonimiseerde statistieken weer. Hierin zie je bijvoorbeeld overzichtelijk hoe de groep denkt. Voor gamification, transparantie en informatie.

Grid

deelnemers toevoegen

Deelnemers kunnen meedoen door het scannen of invullen van een code. Ook kun je deelnemers toegevoegen door het uploaden van een e-maillijst of met handmatige invoer.

Calendar

plan je proces

In de beheeromgeving beheer je het proces. Stel lanceer- en sluitingsdata in, plan je feedback. Flexibel en instelbaar voor elk proces, lang of kort. 

Globe

meertaligheid

Youmee® is standaard beschikbaar in het Nederlands en Engels. Heb je een extra taal nodig? Dan is deze taalset op aanvraag snel toe te voegen. 

organisatieprofiel

In de beheeromgeving stel je gemakkelijk jouw organisatieprofiel in met je logo en beschrijving. Met klikbare links naar telefoon, e-mail, whatsapp en SMS. 

Desk

Demo Beheeromgeving

Op verzoek organiseren we een online demo over de beheeromgeving waarin je kunt zien hoe eenvoudig deze van opzet is en hoe gemakkelijk je er samen met je collega's in kunt werken. 

Luisteren, verbinden en beslissen met Youmee®

Betrek meer mensen op een laagdrempelige manier

Loop jij er ook wel eens tegenaan dat je jouw doelgroep niet écht betrokken krijgt? Of klagen betrokkenen over achterkamertjespolitiek en onvoldoende transparantie, waardoor het vertrouwen ontbreekt? Of wil je graag ruggespraak organiseren voor meer legitimatie van je standpunten? Betrek alle belanghebbenden eenvoudig en transparant met Youmee® en zorg dat iedereen zich gehoord en gezien voelt. In de praktijk blijkt dat Youmee® precies doet waar het voor bedacht is: mensen reageren serieus en inhoudelijk op de voorgelegde vragen en dit levert uitstekende input op. Met als resultaat minder gedoe en meer draagvlak voor de uitvoering. 

Inspiratie in je mailbox

We delen waardevolle kennis over participatie en medezeggenschap

Contact

Kattenwinkelweg 18
8015 PW Zwolle
Nederland
038 - 20 22 350
welkom@youmee.nl

Youmee® Online