Community voor Participatie Professionals
Sluit aan bij onze online meetings en kennisdeling via Youmee®

Pexels kaboompics com 6374

Hoe verhogen we het democratisch gehalte van onze plannen en besluiten?

Je organiseert participatie. Je wilt dat iedereen mee kan en gaat doen. Ook jongeren, inwoners waarvoor Nederlands niet de moedertaal is en 'het stille midden'. Hoe realiseer je dit? En hoe krijgen de deelnemers ook echte zeggenschap? Hoe verhogen we het democratische gehalte van plannen en besluiten écht? 

Participatie op grote schaal is nieuw. Met een groeiende groep professionals denken we na over ons vak en delen we ervaringen, tips en tops. We organiseren online Meetups en praten met elkaar door via Youmee®. Het zijn bijeenkomsten voor professionals die bezig zijn met participatie, communicatie en omgevingsvraagstukken. Is dit jouw vak en spreekt dit je aan? Je bent van harte welkom! 

Sluit aan bij onze community
...adviseurs, beleidsmedewerkers, volksvertegenwoordigers, griffiers, ...jij?

Pexels judit peter 281675 1766604

Online Meetups via Zoom

Ontmoet andere participatieprofessionals die zich bezig houden met communicatie, participatie en omgevingsmanagement. We brengen ervaringen en kennis bij elkaar en inspireren elkaar voor meer impact in ons werk. We ontmoeten elkaar in Zoom.

Youmee devices vrij

Verder praten met Youmee®

Tijdens de live ontmoetingen komen er heel wat vragen en punten voorbij. Met Youmee® halen we op en vullen we aan. Op basis van de input wordt de volgende Meetup georganiseerd. Met elkaar bepalen we wat belangrijk is om verder te brengen!

Mark Verhijde

Aanjager: Mark Verhijde

Mark is adviseur gebiedsmanagement en bewonersparticipatie, met praktische kennis over aansprakelijkheid bij burgerinitiatieven. Samen met Margriet Twisterling van Youmee® staat hij aan de wieg van de meetings en events voor deze community. 

Community+van+Participatie+Professionals

Word nu lid van onze community

Download Youmee® op je smartphone. Scan daarna deze QR-code. Door op 'bevestig' te klikken word je lid van de community. Werk je liever online in je browser? Maak dan een account aan in Youmee.Online en typ in het menu Instellingen/toegangscode de activatiecode: ghjoMa

Er staat een vraagstuk klaar in Youmee®. Je kunt hierop reageren tot de deadline is verlopen. Daarna kun je alleen nog lezen wat anderen hebben gezegd. Via Youmee® ontvang je nieuwe uitnodigingen, vragen en berichten voor de community. Wanneer je een account registreert in Youmee.Online ontvang je geen pushberichten, maar e-mails om op de hoogte te blijven. Let op: in Youmee® reageer je anoniem. Je kunt dus veilig een afwijkend standpunt innemen. 

Download Youmee® voor Android of Apple

Of surf naar youmee.online en maak een account aan

App store badge

Download voor Apple

Klik op de afbeelding om naar de Appstore te gaan en Youmee® te downloaden voor Apple-devices.

Google play badge

Download voor Android

Klik op de afbeelding om naar de Playstore te gaan en Youmee® te downloaden voor Android-devices.

Youmee online computer.0x480

Surf naar Youmee.online

Klik op de afbeelding om Youmee® te openen in je browser. Je kunt inloggen met dezelfde accountgegevens als in de app of registreren. 

Inspiratie in je mailbox

We delen 1x per maand waardevolle kennis over participatie, communicatie en Youmee®.

Contact

Kattenwinkelweg 18
8015 PW Zwolle
Nederland
038 - 20 22 350
welkom@youmee.nl

Youmee® Online